Training Timemanagement Onderwijs voor onderwijsprofessionals

Het team van Timemanagement Onderwijs. Jannie Bosschaart, Verena Elfring en Manon van Kreijl

Timemanagement is zoveel meer dan "gewoon goed plannen". Het gaat over je gewoontes, de manier waarop je denkt over jezelf en je taken, je ambities, hoe je je voelt binnen je team en hoe de samenwerking verloopt met je collega's.

Met Timemanagement Onderwijs ontwikkelden we een training voor alle sectoren van het onderwijs. Het doel van de training is het vergroten van het werkplezier, het verbeteren van de samenwerking en communicatie en het leren van prioriteiten stellen om zo meer inzicht en vooral ook overzicht te ervaren over de eigen werkzaamheden. 

 

De training kan in de vorm van een studiedag gevolgd worden door het volledige team op de eigen school. Een paar keer per jaar wordt de training ook via open inschrijving verzorgd. De trainingen die aan het hele team worden gegeven zijn altijd maatwerk. We gaan samen in gesprek en stemmen de training af op de wensen en behoeften van jullie team. 

 

Is dit een onderwerp waar je met jouw school of onderwijsinstelling mee aan de slag wilt? Neem dan contact op via het formulier onder de pagina. 

Een eigen timemanagementexpert en -coach op school?

 

Onze visie is "Elke school een eigen timemanagementexpert". Hoe fantastisch zou het zijn als elke onderwijsinstelling een eigen timemanagementexpert in huis zou hebben waar teamleden terecht kunnen met hun vragen rondom timemanagement? Iemand die tijdens vergaderingen voorlichting zou kunnen geven over dit onderwerp en collega's die dit nodig hebben kan coachen? 

 

Naast dat wij zelf de teamtrainingen en coaching verzorgen leiden wij ook timemanagementexperts op. Een aantal keer per jaar worden er trainingen verzorgd. Meer informatie hierover kun je vinden op de site: www.timemanagementonderwijs.nl

 

Wil je meer informatie over de teamtraining of wil je zelf Timemanagement Onderwijsexpert worden? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.