Kom naar een OpvoedParty!

"It takes a village to raise a child", niemand heeft alle wijsheid in pacht als het gaat om het opvoeden van kinderen en pubers, maar samen weten we wel een heleboel. En daarom is er "OpvoedParty". Een gelegenheid om samen met andere ouders van gedachte te wisselen en te horen hoe zij dat nu doen in hun gezin. 

 

Wat is een OpvoedParty?

Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur waarbij je met een groep ouders zoals jij kunt praten over alledaagse opvoed situaties. Daarbij gaat het er niet zo zeer om dat je aan elkaar gaat vertellen "hoe het moet", maar wel over "hoe jij het doet", zo kunnen we elkaar inspireren en op weg helpen. Een groep ouders bestaat uit minimaal 4 en maximaal 10 personen. (Op het moment is het maximum aantal deelnemers ook afhankelijk van de beschikbare ruimte). Je kunt zelf je eigen vragen inbrengen maar ik heb ook een set met veel voorkomende vragen die we kunnen gebruiken. Er is dus altijd voldoende gespreksstof. 

Om te zorgen dat het gesprek voor iedereen relevant en interessant is zijn de groepen ingedeeld op leeftijd.

Van 0 tot 6 jaar, van 6 tot 12 jaar of van 12 tot 18 jaar.

Na twee uur ga je weer naar huis met meer zelfvertrouwen over je eigen ouderschap, een hoop nieuwe inspiratie en ben je een gezellige en leerzame ervaring rijker.

 

Praktische informatie

Je kunt een OpvoedParty bij jou thuis of op een andere locatie organiseren. Ik help je op weg, met uitnodigingen die je aan je gasten kunt geven en zorg voor alle benodigde materialen en iets lekkers. Aan jou is het dan alleen om voor koffie en thee te zorgen. De kosten bedragen dan €10,00 per persoon, voor jou als organisator is de party gratis. 

 

Daarnaast wordt er regelmatig een avond of middag georganiseerd met open inschrijving. Ook hiervoor zijn de kosten €10,00 per persoon. Op facebook en op de website worden de data bekendgemaakt.

 

Wil je meer informatie of wil je ook eens een OpvoedParty bijwonen of organiseren? Dan kun je hieronder je gegevens achterlaten.