Time out - pap & mam

 

Oké lieve papa’s en mama’s even tijd om eerlijk te zijn. Wordt het jou soms wat teveel?  

Zoom hier, zoom daar, ruziënde kinderen terwijl je net een belangrijke mail moet sturen, de deurbel gaat maar je zat net in een spel met je dochter, het is een pakketje maar helaas is de maat niet goed en nu moet het weer retour, telefoon van een vriend(in)… sorry geen tijd, werk dat opstapelt.. een zoveelste agenda met strepen erin, aanpassen, flexibel zijn, leuke ouder / partner blijven terwijl je echt moe bent, tijd met jezelf schiet erbij in, laat staan met je vrienden, de dagen.. wat is het vandaag eigenlijk voor dag, pff ik heb het gevoel dat ik alleen maar aan het klagen ben. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We leven in een tijd die veel van ons vraagt.  

 

Geduld, flexibiliteit, veerkracht, creativiteit en meer. En toch kunnen wij ons voorstellen dat het misschien even niet meer lukt. Je bent moe, vindt het lastig om de goede energie thuis te hebben, raakt gedemotiveerd en misschien ben je het overzicht en daarmee een beetje de dag-structuur kwijt. Daarbij heb jij niet alleen voor jezelf te zorgen maar ook voor je kind(eren).  

 

Tijd om uit die spiraal te stappen!

En nu is het tijd voor jou! Lieve vader/ lieve moeder, doe mee aan dit Lifeline programma voor ouders. Dit is een programma waarmee jij nog beter voor jezelf kunt gaan zorgen. Je krijgt een maand lang toegang vol ondersteuning, tips, inzicht en een energieboost voor jezelf.  

Wat moet je daarvoor doen?

Een maand lang, dagelijks een half uur reserveren voor jezelf 

Wat gaan we samen doen?

Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk het journal in de brievenbus. Hierin ga je bijhouden hoe je dag is verlopen. Dit levert je inzicht op, een plek om je gedachten te ordenen en om je gevoelens van je af te schrijven.

In de eerste week van deelname is ook gelijk je eerste coachgesprek. Zo maak je gelijk een goede start. 

In de tweede week kan je het Webinar "Thuis, werk en kinderen" volgen. Het webinar zit boordevol tips en inspiratie waar je met jouw gezin mee aan de slag kunt.

Daarnaast krijg je elke week een fijne inspirerende mail. Zo blijf je gemotiveerd!

In week vier sluiten we af met nog een coachgesprek. Hier kijken we naar wat er is gelukt en wat je nog anders wil en -heel belangrijk- we bedenken ook samen hoe je de veranderingen die je gemaakt hebt vol kunt houden.

 

 

Over het webinar: 'Thuis werk en kids.'

 

In deze tijd, waarin je meer thuis bent met de kinderen en je genoodzaakt bent om je werk te combineren met thuisonderwijs, ouderschap en je sociale leven, kom je dagelijks de nodige uitdagingen tegen. Om jou te ondersteunen hebben wij dit webinar van een uur.  Tijdens dit uur krijg je meer zicht op hoe je goed voor jezelf kunt zorgen binnen je gezin. Je meet jouw energiebalans en kijkt leert hoe je je draaglast en draagkracht beter in balans kunt krijgen. Ook leer je hoe je daarbij hulpbronnen kan inschakelen zodat jij ook aan je taken toekomt en met rust en aandacht kan genieten van je kinderen. je leert je valkuilen herkennen en ervaart zo minder frustraties door de dag heen. 

 

Wil jij dit ook?  

 • Booster voor je energielevel 
 • Een plek waar je even klagen mag maar ook direct weer terug in de energie kan gaan stappen.  
 • Een meer ontspannen en blije ouder worden zodat je ook voor je kinderen weer een positieve spiegel bent.  

Resultaat van dit programma: : Meer ontspannen en blije ouder(s) en dat zorgt weer voor meer happy kinderen. Daarnaast krijg je ook meer energie om deze periode door te komen, inzicht in jouw eigen patronen en een aanzet tot verandering en verbetering van jouw gezinsleven.  

 

En Route biedt dit programma op twee manieren aan. Vind je het makkelijk en fijn om online of telefonisch coaching te krijgen dan kun je mee doen met het basisprogramma. Woon je in de buurt en vind je het fijn om er even echt uit te gaan dan is er ook de mogelijkheid om de coaching tijdens een mooie wandeling door het natuurgebied Buytenpark te doen. De gesprekken duren dan een uur.

Time out voor pap en mam

Investering: 177,-. Bij aanmelding per 2 personen: €298,-  

Het programma duurt een maand. Je kunt instappen wanneer je wilt.  

Vanaf de start ontvang je: 

 • De Timemanagement voor ouders Journal (dit boekje gaat voor jou het verschil maken de komende weken!)  Hierin ga je dagelijks heel bewust met je eigen valkuilen en krachten aan de slag. 
 • Twee 1 op 1 callscoachingsgesprekken, één bij de start van het programma en 1 aan het einde (30 Min. Per gesprek) .  
 • Toegang tot het Webinar ‘Thuis, werk en de kinderen”. 
 • Elke week een fijne mail vol tips en inspiratie die je nieuwe energie geven.

(Volg je dit programma samen met je partner dan ontvang je 2x de journal, heb je beide toegang tot het webinar ‘Thuis, werk en de kinderen’  en doe je samen de 1 op 1 calls)

Time out met een frisse wind

Investering: €250,- Bij aanmelding per 2 personen: €371, 

Het programma duurt een maand. Je kunt instappen wanneer je wilt.  

Vanaf de start ontvang je: 

 • De Timemanagement voor ouders Journal (dit boekje gaat voor jou het verschil maken de komende weken!)  Hierin ga je dagelijks heel bewust met je eigen valkuilen en krachten aan de slag. 
 • Twee coachwandelingen door natuurgebied Buytenpark,  één aan de start van het programma en één aan het einde (ongeveer een uur per gesprek)
 • Toegang tot het Webinar ‘Thuis, werk en de kinderen”.  
 • Elke week een fijne mail vol tips en inspiratie die je nieuwe energie geven.

(Volg je dit programma samen met je partner dan ontvang je 2x de journal, heb je beide toegang tot het webinar ‘Thuis, werk en de kinderen’  en doe je samen de wandeling)

Wat eerdere deelnemers aan het programma hebben ervaren:

“Ik kijk uit naar de gesprekken met mijn coach, het is maar een half uur waardoor ik het makkelijker geregeld krijg thuis, maar daarmee kan ik ook echt weer verder. Ik heb weer meer overzicht en rust in mijn hoofd en dan voel ik ook meer positiviteit om alles wat er te doen is te ondervangen.“

“Mijn vrouw en kinderen zeiden: ‘wauw pap! Die coach is echt fijn, je bromt veel minder’.😊

“Mezelf een half uur per dag gunnen om even bewust stil te staan bij hoe het met me gaat en wat ik anders zou willen en kunnen doen helpt me om innerlijk meer rust te voelen en daarmee kan ik ook makkelijker omgaan met alle veranderingen die er steeds zijn. Hiervoor kon het me overrompelen en voelde ik mijn energie weglopen.. aan het eind van de dag was ik alleen maar ontevreden en werd ik ook al wakker met het gevoel dat het vandaag ook weer  ‘zo’n dag’ zou worden. Nu beginnen mijn dagen meer positief en dat werkt door op mijn kinderen.”

“Een coach kan ik iedereen aanraden, een half uur spuien helpt me echt om me beter te voelen en weet ik ook wat ik anders kan doen om me weer fijner in mijn vel te voelen.”

Wil je dit ook? Of liever eerst meer informatie? Geef dan je gegevens hieronder door en ik neem contact met je op.

Het programma Time-Out voor pap en mam is een initiatief van Timemanagement voor ouders in samenwerking met En Route.

Meer info over ons aanbod?

www.timemanagementvoorouders.nl / mvk-enroute.nl