Timemanagement voor ouders

Iedere ouder zal het herkennen: Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen…. etc… wat moet je toch veel! Het managen van je tijd is nog nooit zo nodig geweest als nu!

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan en daarom kan je bij En Route de workshop Timemanagement voor Ouders gaan volgen. In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als ouder. De volgende onderwerpen komen aan bod: timemanagement, mindset, keuzes maken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid, samenwerken, schuldgevoel, communicatie, aandacht en energie. Wil je ook jouw leven als ouder(s) nog meer in balans krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda 😉

Praktische informatie

Bij En Route zijn er drie manieren waarop je aan de slag kun met timemanagement. In groepsverband is er de mogelijkheid om de workshop te volgen. In de twee uur durende workshop krijg je informatie over alle aspecten die met timemanagement te maken hebben en wordt je ook uitgedaagd na te denken over hoe je hier zelf nu tegen aan kijkt en of je dingen misschien anders zou willen. Natuurlijk is er een kop thee of koffie en veel ruimte om ook met elkaar van gedachte te wisselen en van elkaar te leren. De kosten zijn €30,00 per persoon. Lijkt het je leuk om de workshop bij jou thuis, op je werk of op een andere locatie te geven? Ook dat kan. Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Coaching

Wil je graag dieper in gaan op wat timemanagement voor jou en je gezin kan doen? Dan is het ook mogelijk om in een individueel traject samen met mij te kijken naar wat je graag anders zou willen doen of waar je juist meer tijd en ruimte voor wil maken. De kosten hiervoor zijn €90,00 per anderhalf uur. Na een uitgebreid intakegesprek stellen we samen doelen en maken we een inschatting van het aantal sessies dat nodig is om dit te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Een traject zal meestal tussen de 3 en de 6 sessies duren. 

 

Online

Liever zelf aan de slag op je eigen tijd en tempo? Dan is de online training misschien de oplossing voor jullie. De cursus is heel uitgebreid en laat je nadenken over en helpt je om aan de slag te gaan met timemanagement, zodat je gezinsleven meer in balans komt. Alle informatie over de training vind je hier door te klikken op de knop hieronder. 

 

De eerstvolgende workshop is op woensdagochtend 30 november om 10.00 uur in Zoetermeer.

Wil je meer informatie of je opgeven voor de workshop? Dat kan via het formulier hieronder.