Timemanagement voor ouders

Iedere ouder zal het herkennen: Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen…. Etc… wat moet je toch veel! Het managen van je tijd is nog nooit zo nodig geweest als nu!

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan en daarom kan je bij En Route de workshop time management voor ouders gaan volgen. In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als vader/ moeder. De volgende onderwerpen komen aan bod: Timemanagement, Mindset, keuzes maken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid, samenwerken, schuldgevoel, communicatie, aandacht en energie. Wil je ook jouw leven als ouder(s) nog meer in balans krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda 😉

Praktische informatie

Bij En Route zijn er twee manieren waarop je aan de slag kun met timemanagement. In groepsverband is er de mogelijkheid om de workshop te volgen. In de twee uur durende workshop krijg je informatie over alle aspecten die met timemanagement te maken hebben en wordt je ook uitgedaagd na te denken over hoe je hier zelf nu tegen aan kijkt en of je dingen misschien anders zou willen. Natuurlijk is er een kop thee of koffie en veel ruimte om ook met elkaar van gedachte te wisselen en van elkaar te leren. Lijkt het je leuk een keer mee te doen? Geef je dan op, bij minimaal twee aanmeldingen prikken we samen een datum en nodigen we anderen uit om mee te doen. De kosten zijn €20,00 per persoon. Lijkt het je leuk om de workshop bij jou thuis, op je werk of op een andere locatie te geven? Ook dat kan. Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Wil je graag dieper in op wat timemanagement voor jou en je gezin kan doen? Dan is het ook mogelijk om in een individueel traject van zes keer samen met mij te kijken naar wat je graag anders zou willen doen of waar je juist meer tijd en ruimte voor wil maken. De kosten hiervoor zijn €390,00 (dit mag in termijnen betaald worden).

De eerstvolgende workshop is op vrijdagavond 29 oktober om 20.00 uur

Wil je meer informatie of je opgeven voor de workshop? Dat kan via het formulier hieronder.