Samen voor een goede start

En Route groeit! Wat 6 jaar geleden begon als een voorzichtige eerste stap om kinderen en ouders te kunnen helpen op een andere manier dan ik deed toen ik voor de klas stond is uitgegroeid tot een volle praktijk waar ik met veel plezier meer dan mijn handen aan vol heb. Deel van mijn droom is om dit samen met anderen te gaan doen. Omdat twee meer weten dan één. Omdat ieder zijn eigen talenten heeft en je elkaar op die manier kan aanvullen. Omdat het gewoon leuk en gezellig is.

 

En Route heeft een breed aanbod. Kindercoaching, oudercoaching, trainingen op het gebied van weerbaarheid en faalangst, workshops en Remedial Teaching. Daarnaast zijn flexibiliteit, klantgerichtheid, samenwerken met school en ouders en een warm en welkom gevoel voor iedereen die met een hulpvraag bij En Route komt uitgangspunten voor de begeleiding. 

 

Ben jij ZZP-er met of zonder eigen praktijk en wil je als coach, trainer of RT-er meehelpen om nog meer ouders, kinderen en scholen verder op weg te helpen? Dan ben je van harte uitgenodigd contact op te nemen. 

Aanbod

  •  opdrachten en cliënten die passen bij jouw expertise
  • een prima uurtrarief
  • gebruik maken van het netwerk en de materialen van En Route
  • een gezellige samenwerking

Wil je meer weten of gewoon een kennismaken met een kop thee? Dan kun je het formulier hieronder invullen of bellen met

06-29389692.