Webinar: Fouten bij het automatiseren tot 100

 

"Hoe komen ze daar nou bij?" Als je deze gedachte herkent, dan is dit webinar voor jou. 

 

Op de school waar ik werk, krijg ik de vraag regelmatig: "Wil jij eens met....gaan zitten en kijken welke denkstappen hij nou zet om tot dit antwoord te komen?" Hoe handig zou het zijn als je de foute denkstappen gelijk zelf zou kunnen herkennen? 

Het komt eigenlijk niet zo veel voor dat leerlingen echt volslagen onzin opschrijven bij het rekenen. Meestal zit er gewoon een redenering achter, die alleen helaas niet klopt. 

Als je snel kunt zien welke redenering dit is, kan je ook snel bijsturen. 

In dit webinar komen 8 fout-categorieën aan bod en krijg je tal van voorbeelden van waar je ze aan kunt herkennen. uiteraard krijg je ook tips over het soort hulp dat past bij de die specifieke fout.

Het webinar is bedoeld voor leerkrachten, ouders die thuis oefenen met hun kind en RT-ers die het fijn vinden om dit weer allemaal even opgefrist en op een rijtje te hebben. Na afloop van het webinar krijg je een handige print met een overzicht van wat we besproken hebben. 

 

Het eerste webinar op donderdag 5 september om 20.00 uur is gratis voor alle lezers van de Routepost. Ben je niet lid van de Routepost dan betaal je omdat dit de eerste keer is dat het webinar gegeven wordt slechts €5,00.. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Je opgeven kan via de link hieronder:

Geef hier je gegevens door als je mee wilt doen op 5 september en De Routepost ontvangt:

Geef je hier op als je geen lid bent van de Routepost. Meer informatie vind je hier.