Reviews

Reacties

Stefan
een jaar geleden

Onze dochter met ADD heeft lang achterstand gehad in rekenen op school. Manon heeft haar op haar unieke en speelse manier begeleid gedurende de bovenbouw. Het inlevingsvermogen en begrip van Manon was precies wat onze dochter miste. Persoonlijk begeleiding en continu de vinger leggen op waar aandacht nodig was. Uiteindelijk is onze dochter van kader niveau tot havo/vwo niveau gegroeid in minder dan een jaar tijd. Fantastisch Manon, heel veel dank!

Marjan hijma
een jaar geleden

Mijn beide dochters hebben een bikkel training bij Manon gevolgd. Mijn oudste heeft daardoor een extra steun in de rug gehad bij de overstap naar de middelbare school waardoor ze de weg goed heeft kunnen vinden. Bij mijn jongste heeft het geleid tot vroegtijdig ontdekken van dyslexie waardoor zij al vanaf groep 3 goed door school en een orthopedagoog begeleid is. Mijn dames zitten super in hun vel, dank daarvoor Manon.

Janou Morbeck
een jaar geleden

Mijn twaalfjarige zoon met autisme en adhd heeft twee jaar coaching van Manon succesvol afgesloten. Manon heeft mijn zoon geholpen met begrijpend lezen, zijn zelfvertrouwen en bij de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Hij heeft de basisschool verlaten met een prachtig passend advies en zit nu op zijn plek en staat in zijn kracht.
Manon, je bent een lifesaver! Duizendmaal dank!

Pauline Verschoor
3 jaar geleden

Manon heeft onze beide dochters begeleidt, omdat ze allebei moeite hadden met rekenen. Doordat ze het traject zijn begonnen zijn bij Manon hebben ze beiden veel meer zelfvertrouwen gekregen op het gebied van rekenen. Ook kregen ze meer inzicht op dit gebied. Mijn beide dochters gingen altijd met veel plezier naar Manon toe! Erg tevreden over haar!

Annelies van Katwijk
3 jaar geleden

Onze dochter Fenne van 6 jaar heeft de individuele training Bikkeltjes met lef gevolgd bij Manon. Manon zag al meteen dat Fenne een echte 'denker' is en veel baat zou hebben bij het meer 'doen' en ervaren van dingen zonder daar eerst veel over na te denken. Dat was ook meteen het advies dat wij van Manon meekregen als ouders.
Fenne ging iedere week met plezier naar Manon en kwam vrolijk en opgetogen weer terug. Ze laat nu meer van zich horen en zien, en dit horen we ook terug van de juffen op school. We zijn erg blij dat we Fenne de training hebben laten volgen, want ze heeft flink wat stappen gezet tijdens en na de training. Dank je wel Manon!

Suzanne en Jeroen
3 jaar geleden

Onze zoon van 7 stond onzeker in zijn schoenen en vond het lastig om contact te maken met andere.

Hij heeft in een aantal individuele lessen geoefend om hiermee om te gaan. Manon heeft hem met de training “Fixie en Growie” een realistischer kijk en denkpatroon gegeven op zijn leventje.

We zijn heel blij dat we de keus gemaakt hebben heb om onze zoon door Manon te laten coachen. Zij drong op een goede en fijne manier tot hem door. Hij ging er vanaf dag 1 met plezier naar toe en we zagen hem op korte termijn veranderen en zijn zelfverzekerdheid groeien!

Ook wij ouders hebben tips en handvaten van Manon meegekregen, voor onszelf en voor onze zoon. Dit hebben wij als heel fijn ervaren!

Mochten we ooit in de toekomst nog hulp nodig hebben gaan we zeker terug naar haar! Je bent een topper Manon, bedankt!!

Danielle
3 jaar geleden

Onze zoon van 8 had moeite met praten tegen andere mensen. Hij stond ook onzeker in zijn schoenen. Hij heeft in ongeveer 6 individuele lessen geoefend om hiermee om te gaan. Stapje voor stapje zien we hem nu uit zijn schulp kruipen. Hij heeft meer vriendjes gekregen. Ook wij als ouders kregen van Manon tips mee om hem hier verder mee te helpen. Onze oudste zoon heeft een aantal jaar geleden de training Bikkels in de Dop bij Manon gedaan. Ook hij was erg onzeker en zat totaal niet lekker in zijn vel. Nu is hij inmiddels 11 en staat met veel plezier en zelfvertrouwen in het leven. De begeleiding van Manon is zeker een aanrader.

Annika van Dorp
3 jaar geleden

Onze dochter van 7 jaar was erg ongelukkig op school. Ze heeft bij Manon de individuele training 'Bikkeltjes met lef' gevolgd. Ze ging er met veel plezier naartoe en vond het heel jammer toen de training afgerond was. Ze is steviger in haar schoenen komen te staan en kon zich beter staande houden in de klas. Vervolgens is de diagnose dyslexie gesteld en doet ze nu groep 4 over.
Nu gaat het heel goed met haar en dat is begonnen bij Manon. Daar zijn we echt heel dankbaar voor!

Karin Kors
3 jaar geleden

Mijn dochter van 14 jaar liep iedere keer tegen hetzelfde aan tijdens o.a. testweken. Dikke stress, ondanks goede cijfers, maar zoveel stress dat het haar echt in de weg ging zitten en zij niet meer verder kwam. Zij heeft de koele bikkel training gevolgd, en hierna een totaal andere dochter, zonder die enorme stress. Ook al heeft ze soms nog haar kleine momenten hierin, nu kan zij het handelen en het draaien naar de andere kant. Zonder deze training had zij dit zeker niet zelf gekund. Enorm veel aan gehad.

Mare Kutanovska
3 jaar geleden

Ik ben zo blij dta ik de keus heb gemaakt om mijn zoon door Manon te laten coachen. Zij kon echt op een goede manier tot hem door dringen en vrij snel zag ik verbetering.
Ben haar zo dankbaar.

Sylvia
3 jaar geleden

Na lange tijd aangemodderd te hebben met dochterlief in groep 6 gestart met een training bij Manon. Van daaruit is het balletje gaan rollen, Manon heeft zo goed mee gedacht. Even een tussenpauze gehad na een diagnose en daarna nog 2 jaar bijles in rekenen en taal gevolgd om alles cognitief op orde te krijgen. De bijles was al erg fijn, maar het werd ook gecombineerd met persoonlijke begeleiding en het meegeven van zoveel zelfvertrouwen, trucjes, inzichten en complimentjes! In 2,5 jaar tijd hebben wij onze dochter zo zien groeien door Manon haar aanpak en ondersteuning. Ondertussen zit zij op de middelbare school en kwam in de eerste weken van de brugklas er achter dat ze het zonder ondersteuning van Manon kan. Zowel cognitief als mentaal. Groter compliment kun je denk ik niet krijgen als begeleider....

Mirjam Groot
4 jaar geleden

Onze dochter van 10 jaar krijgt met tussenpozen al twee jaar begeleiding/remedial teaching van Manon. We zijn erg tevreden met de aanpak van Manon en zien dat onze dochter zich op haar gemak voelt en groeit in haar ontwikkeling. Manon zorgt voor een goede afstemming tussen ons als ouders en tussen de leerkracht. Ook kunnen we met allerlei vragen bij haar terecht. Ze heeft veel ervaring, expertise, kennis, denkt met ons mee en geeft tips. Kortom Manon is een topper!

Reactie plaatsen