Reviews

Op een nieuwe website is het natuurlijk superleuk als daar ook nieuwe reviews op komen te staan. Dat helpt nieuwe ouders ook om hun keuze te maken bij het zoeken van hulp voor hun kind. Dus ben je bij mij geweest voor begeleiding en heb je wat tijd en zin over...dan maak je mij heel blij met een review.

Alvast bedankt!

Reacties

Sylvia
4 maanden geleden

Na lange tijd aangemodderd te hebben met dochterlief in groep 6 gestart met een training bij Manon. Van daaruit is het balletje gaan rollen, Manon heeft zo goed mee gedacht. Even een tussenpauze gehad na een diagnose en daarna nog 2 jaar bijles in rekenen en taal gevolgd om alles cognitief op orde te krijgen. De bijles was al erg fijn, maar het werd ook gecombineerd met persoonlijke begeleiding en het meegeven van zoveel zelfvertrouwen, trucjes, inzichten en complimentjes! In 2,5 jaar tijd hebben wij onze dochter zo zien groeien door Manon haar aanpak en ondersteuning. Ondertussen zit zij op de middelbare school en kwam in de eerste weken van de brugklas er achter dat ze het zonder ondersteuning van Manon kan. Zowel cognitief als mentaal. Groter compliment kun je denk ik niet krijgen als begeleider....

Mirjam Groot
een jaar geleden

Onze dochter van 10 jaar krijgt met tussenpozen al twee jaar begeleiding/remedial teaching van Manon. We zijn erg tevreden met de aanpak van Manon en zien dat onze dochter zich op haar gemak voelt en groeit in haar ontwikkeling. Manon zorgt voor een goede afstemming tussen ons als ouders en tussen de leerkracht. Ook kunnen we met allerlei vragen bij haar terecht. Ze heeft veel ervaring, expertise, kennis, denkt met ons mee en geeft tips. Kortom Manon is een topper!

Reactie plaatsen