Werkboek Redactiesommen Stap voor Stap voor groep 7 en 8

€23,50

In dit werkboek, voor groep 7 en 8 van de basisschool, leren kinderen stap voor stap zelfstandig redactiesommen maken. Met verschillende werkvormen en een helder stappenplan is het geschikt voor thuis, op school en in de RT-praktijk.

E-book: "Maar groep 3!"

€ 2,50

Spelletjes en tips om ontspannen aan het nieuwe jaar te beginnen. 

Ga de ontwikkelreis met jezelf aan als ouder met dit werk-, doe-, inspiratie- en informatieboek. Ontdek alles over emoties bij kinderen en jezelf en krijg (weer) meer rust én plezier in het gezin.

 

De prijs is €27,00 inclusief verzendkosten

In dit online programma vind je heel veel informatie, inspiratie en concrete tips, downloads van handige tools en opdrachten om direct aan de slag te gaan met  timemanagement binnen jullie gezin. In jouw eigen tijd, alleen of samen met je partner of misschien zelfs met jouw kinderen doorloop je de diverse modules van dit programma op weg naar meer inzicht, plezier en balans in jouw gezinsleven. 

 

Omgaan met emoties is iets wat je moet leren. In deze 1 á 1,5 uur durende workshop gaan we aan de slag met dit onderwerp en leer jij hoe je je kind daarbij kunt helpen. Er is veel interactie en er zijn verschillende werkvormen zodat het een afwisselende avond wordt. Je gaat naar huis met een aantal eye-openers en concrete handvatten. 

Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nader ingegaan op de lastige basisemoties: boosheid, angst en verdriet; alledaagse emoties die regelmatig voor vervelend of ongewenst gedrag zorgen en voor machteloosheid in het opvoeden.