Concentreren kun je leren 

Een heel duidelijke training, boordevol informatie. Leerlingen leren zichzelf en hun eigen valkuilen beter kennen en gaan op zoek naar oplossingen die voor hen werken. 

 

"Ik kan me gewoon niet concentreren...", is een verzuchting die ik heel vaak hoor bij het werken met middelbare scholieren. En het lijdt tot uitstelgedrag, "per ongeluk" iets anders gaan doen of doelloos voor je uitstaren. Eigenlijk niet heel gek natuurlijk, want we verwachten van kinderen dat ze zich kunnen concentreren zonder dat ze ooit is uitgelegd hoe je dat nu het best kan doen. 

Gedurende 5 weken geeft deze training in de vorm van video's, zelftests, challenges en heel veel tips een heleboel handvatten om te ontdekken waar je nu door afgeleid raakt en wat je nodig hebt om je wel te kunnen focussen op je taak. 

We starten met een telefoon gesprek waarin ik je wegwijs maak in het programma en daarna kun je in principe zelf aan de slag. Het programma blijft een jaar online beschikbaar, je kunt er dus in je eigen tempo doorheen. 

De kosten hiervoor zijn €80,00

 

Liever een stok achter de deur? Of meer begeleiding bij het doorlopen en toepassen van de training? Dat kan in de vorm van extra coaching. Tijdens het (gratis) kennismakingsgesprek onderzoeken we samen wat er precies nodig is en waar je kind tegen aanloopt. We bepalen samen hoeveel coaching sessies er nodig zijn. De kosten bedragen €70,00 per uur.

Een heel duidelijke training, boordevol informatie voor middelbare scholieren die merken dat ze hun doelen niet bereiken omdat ze zich laten afleiden. Leerlingen leren zichzelf en hun eigen valkuilen beter kennen en gaan op zoek naar oplossingen die voor hen werken. 

Wil je je kind opgeven of meer informatie? Dat kan via het formulier hieronder.