Loop je steeds tegen dezelfde situatie aan bij de opvoeding van je kind of kinderen? Is er iets wat je graag helemaal anders wil aanpakken maar weet je nog niet hoe? Of maak je je zorgen om je kind en wil je daar eens met iemand over van gedachten wisselen?

 

 Je bent dan van harte welkom voor een ouder gesprek. Soms is het genoeg om gewoon één keer je hart te luchten of door samen te sparren weer zelf verder te kunnen. Soms is het fijner om een aantal afspraken na elkaar te maken.  Wil je meerdere afspraken maken dan starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we samen helder krijgen waar je precies tegen aan loopt. Ook maken we dan een inschatting van hoeveel gesprekken we daarvoor nodig hebben. 

 

Vind je het het fijnst om gewoon te praten dan is dat prima. Ben je niet zo'n prater of weet je niet zo goed wat je nu eigenlijk anders wil of ben je gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie voor jou en je gezin dan heb ik ook verschillende spellen liggen die helpen om je opvoedvraag helder te krijgen of om voor je te zien wat je graag zou willen bereiken. 

 

De gesprekken vinden plaats hier op de praktijk, dan is er ook een kop koffie of thee en wat lekkers, of online. In beide gevallen zijn de kosten €65,00 per uur. Indien je dat prettig vindt krijg je na afloop een kort verslag van wat we besproken hebben. 

Wil je je opgeven of meer informatie? Dat kan via het formulier hieronder.