Het nieuwst werkboek in de reeks Stap voor Stap: "Cijferend Rekenen Stap voor Stap Optellen en Aftrekken". Het lenen en doorschuiven wordt inzichtelijk gemaakt en het cijferen wordt stapje voor stapje aangeleerd. Er is veel ruimte voor goede notatie en werkrichting. Ook kommagetallen en het rekenen met meerdere getallen komt aan bod en uiteraard is er ook aandacht voor de toepassing van het geleerde in het dagelijks leven. Kortom een compleet werkboek waarin alle stappen van het cijferen aan bod komen.

Samenvatting

Leer thuis, op school of in de RT-praktijk kinderen hoe ze stap voor stap een redactiesom aanpakken. In elke hoofdstuk staat een stap centraal die duidleijk aangeleerd en ingeoefend wordt. 

Leer thuis, op school of in de RT-praktijk kinderen hoe ze stap voor stap een redactiesom aanpakken. In elke hoofdstuk staat een stap centraal die duidleijk aangeleerd en ingeoefend wordt. Zo wordt toegewerkt naar het  zelfstandig maken van redactiesommen. 

Leer thuis, op school of in de RT-praktijk kinderen hoe ze stap voor stap een redactiesom aanpakken. In elke hoofdstuk staat een stap centraal die duidleijk aangeleerd en ingeoefend wordt. Zo wordt toegewerkt naar het volledig zelfstandig maken van redactiesommen. 

Sale!

Set werkboeken redactiesommen 5, 6 en 7/8

€ 70,50 € 63,45
Sale!

Set werkboeken redactiesommen 5, 6 en 7/8

€ 70,50 € 63,45

In deze serie wordt kinderen geleerd hoe ze een redactiesom zelfstandig kunnen maken. Elke stap wordt apart aangeleerd en ingeoefend. De delen zijn ook apart verkrijgbaar. Als je alle drie de delen tegelijk besteld, krijg je 10 % korting. 

Dit werkboek is bedoeld voor kinderen uit de bovenbouw die niet genoeg hebben aan de impliciete manier waarop veel methodes het klokkijken aanbieden. In dit werkboek wordt elke stap apart uitgelegd en echt ingeoefend met behup van een stroomschema. 

In mijn werkkamer wordt hij intensief gebruikt. De stappen uit het stappenplan op een duidelijke manier weergegeven en op een mooie manier aan de muur van je praktijkruimte of lokaal.

Superfijn voor in je RT-praktijk of klaslokaal: de stappen voor het maken van een redactiesom op een rijtje. Bij mij wordt hij intensief gebruikt en hij ziet er nog mooi uit ook.

Blijven jouw leerlingen moeite hebben met het Analoog Klokkijken? Ondersteun ze met dit stroomschema. Zo slijpen ze de stappen in tot het klokkijken vanzelf gaat.

Een handig stroomschema voor leerlingen die ondersteuning nodig hebben bij het digitaal klokkijken.

In dit werkboekje vind je 10 werkbladen die elk een specifiek onderdeel van het maken van redactiesommen inoefenen. De werkbladen zijn te gebruiken als aanvulling op het werkboek, maar kunnen ook goed los gebruikt worden.

In dit boekje vnd je 10 werkbladen en spellen die allemaal een specifiek onderdeel van het maken van redactiesommen oefenen. De bladen kunnen gebruikt worden als aanvulling bij de lessen uit het werkboek, maar kunnen ook los gebruikt worden.

In dit spel moet je steeds setjes maken van twee kaarten. Je zoekt tussen analoge klokken, digitale klokken en de tijd geschreven in woorden, setjes bij elkaar. Je kunt het spelen met 2 tot 4 spelers. Uiteraard zit er een handleiding bij.

 

 

In dit spel moet je steeds setjes maken van twee kaarten. Je zoekt tussen analoge klokken, digitale klokken en de tijd geschreven in woorden,  setjes bij elkaar. Je kunt het spelen met 2 tot 4 spelers. Uiteraard zit er een handleiding bij.