Werkboek - Analoog Klokkijken Stap voor Stap

Klokkijken lijkt zo makkelijk als je het kan, maar als je het dan aan een ander moet uitleggen blijkt het helemaal niet zo logisch te zijn en is het soms moeilijk om de goede woorden te vinden.

 

Dit boek ondersteunt daarbij. Het is bedoeld voor kinderen die niet genoeg hebben aan de impliciete manier waarop het klokkijken vaak in de methode wordt aangeboden. Door middel van een stappenplan wordt het klokkijken gestructureerd aangeboden. Elke stap wordt apart ingeoefend waarbij gebruik wordt gemaakt van een stroomschema als handig hulpmiddel.

 

Er is ook bij dit deel uit de "Stap voor Stap- reeks" een downloadpagina. Hier kunnen alle werkbladen uit het boek apart worden gedownload. De pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe werkbladen met daarop meer oefeningen en spelletjes.

 

Eerder verschenen in de deze reeks de werkboeken:

Redactiesommen Stap voor Stap voor groep 5

Redactiesommen Stap voor Stap voor groep 6

Redactiesommen Stap voor Stap voor groep 7 en 8

Dit werkboek is bedoeld voor kinderen uit de bovenbouw die niet genoeg hebben aan de impliciete manier waarop veel methodes het klokkijken aanbieden. In dit werkboek wordt elke stap apart uitgelegd en echt ingeoefend met behup van een stroomschema. 

Blijf op de hoogte en vol de Facebookpagina of de Routepost

Bekijk hieronder het inkijkexemplaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.