Wil je ook de training "Redactiesommen Stap voor Stap" geven in jouw klas of  praktijk?

Oefenmateriaal is er genoeg. Maar ik miste een praktische methode om kinderen de verschillende stappen aan te leren en deze ook met ze in te oefenen. Zo is "Redactiesommen Stap voor Stap"ontstaan. Aanvankelijk schreef ik het voor mezelf, om te gebruiken in mijn eigen praktijk. En vanaf daar ging het balletje rollen. Naast het werkboek, dat bruikbaar is in de klas, thuis en in de RT-praktijk, heb ik een training ontwikkeld die je kant en klaar in je eigen onderwijspraktijk kunt geven. De training bestaan uit zes lessen van anderhalf uur en is zowel groepsgewijs als individueel te geven. De training is nu geschikt voor kinderen van de groep 5,  7 en 8. ( zwakke leerlingen van groep 6 kunnen ook uit de voeten met het werkboek voor groep 5). Nog voor de zomer komt ook het werkboek en de training voor groep 6 erbij. Uiteraard krijg je daar als trainer dan ook direct toegang toe via de Dropbox. 

Wat houdt het in?

Na het volgen van deze training: 

  • kun je zelf de training "Redactiesommen Stap voor Stap" geven in jouw school of onderwijspraktijk; 
  • heb je kennis over het drieslag model en hoe zich dat verhoudt tot het stappenplan van Redactiesommen Stap voor Stap;
  • kun je herkennen op welk onderdeel leerlingen uitvallen en gericht ondersteuning bieden;
  • heb je een map met daarin alle materialen voor je leerlingen, één exemplaar van het werkboek en een volledige trainershandleiding;
  • ontvang je een certificaat;
  • kun je lid worden van de besloten Facebook-pagina en daar al je vragen stellen; 
  • kun je  alle extra materialen, informatie en werkbladen via de gedeelde Dropbox downloaden en gebruiken, deze wordt elke maand aangevuld met nieuw materiaal; 
  • mag je het logo van "Redactiesommen Stap voor Stap" op je website plaatsen, zodat je klanten kunnen zien dat je een gecertificeerd trainer bent;
  • kun je op de website vermeld worden, zodat ouders en scholen jou kunnen vinden.
  • kun je de werkboeken die je doorverkoopt of gebruikt als onderdeel van je training aanschaffen tegen een gereduceerd tarief (wat weer een leuke bron van extra inkomsten is)

 

De training duurt 3 uur en is op HBO niveau. De kosten van de training bedragen €275,00 per persoon en zijn vrijgesteld van BTW. Het tijdstip en de vorm ( online of live in Zoetermeer) bespreken we samen. 

 

Het is ook mogelijk om de training op locatie te boeken voor je eigen team of samenwerkingsverband. Ik denk graag met jullie mee en maak een offerte passend bij jullie wensen.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor de training? Dan kun je je gegevens hieronder achterlaten en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.